Ale! Aeolidiella stephanieae Berghia Nudibranch (viljelty)

Aeolidiella stephanieae - Berghia Nudibranch

Uusi tuote

Aeolidiella stephanieae on pienikokoinen merietana, joka tunnetaan erityisesti aiptasian eli lasiruusun syöjänä.

Kestää hyvin kuljetusta, voidaan lähettää postipaketissa. Helppo aklimoida uuteen ympäristöön.

Viljelty Irlannissa.

Tiedot

Toimittajalla varastossa, tilattavissa mutta toimitus seuraavan lähetyksen saavuttua.

20,00€ sis. alv

-5,00€

25,00€ sis. alv

Tiedot

Mikä se on?

Pieni merietana joka tunnetaan erityisen hyvin Aiptasian eli lasiruusun syöjänä. Ne ovat väritykseltään valkoisia/beigejä. Väritys saattaa vaihdella ruokavalion mukaan. Ne kasvavat 3cm mittaisiksi ja elävät n. 8kk. Voi lisääntyä akvaariossa.

Hoito

Nämä merietanat eivät välitä muista riutan asukeista ja ovat ideaalisia koralliriutta-akvaariossa. Ne eivät välttämättä sovellu haukkakalojen, huulikalojen ja perhokalojen kanssa samaan altaaseen, koska etana on kooltaan pieni n. 2cm ja voi siksi joutua muutoin näiden kalojen ruuaksi.

Montako tarvitset?

Tarvittava määrä riippuu Aiptasian määrästä altaassa, mutta suositeltava määrä on n. yksi etana per 50 litraa vettä. Kannattaa kuitenkin muistaa että mikäli altaassa ei ole tarpeeksi lasiruusua voi berghia nääntyä nälkään.

Miten nopeasti ne toimivat?

Se riippuu paljon siitä kuinka paljon altaassa on Aiptasiaa. Aiptasiaa saattaa lisääntyä nopeammin kun se on syöty. Eron huomaa yleensä ensimmäisen kuukauden aikana. Etanat piileskelevät päivän valossa, mutta tulevat yöaikaan esille syömään.

Totuttaminen uuteen ympäristöön tulee tehdä hitaasti kuten kaikkien uusien elävien merivesiakvaariossa. Etanat kannattaa sijoittaa suoraan elävään kiveen sen sijaan että pudottaisi ne suoraan hiekalle. Monet kalat saattavat muutoin luulla sitä altaaseen laitetuksi ruuaksi ja alkaa näykkiä sitä.

Related Products