Royal Nature Ion Balanced Pro Reef suola 10kg

Uusi tuote

Royal Nature Ion Balanced Pro suola on edistynein sekoitus pohjautuen Punaisen meren suolaan.

Tässä suolassa on kaikki luonnon meriveden sisältämät hivenaineet, mitä korallit tarvitsevat viihtyäkseen altaassasi. Lisäksi suolassa on tarpeellisia bakteereja huomattavasti enemmän kun synteettisessä suolassa, mikä mahdollistaa kahdeksankertaisen bakteerikannan samassa ajassa.

Tiedot

Varastossa

By buying this product you can collect up to 3 loyalty points. Your cart will total 3 loyalty points that can be converted into a voucher of 0,90€.


36,29€

3,63€ / kg

Add to wishlist

Tiedot

Royal Nature Ion Balanced Pro suola

Se on erityinen sekoitus pohjautuen aitoon luonnon suolaan jota on rikastettu makro ja mikroelementeillä. Lopputuotteena erittäin homogeeninen koostumus ja hieno ionien tasapaino. Tämä erityinen kemia mahdollistaa sen että Royal Nature Ion Balanced Pro suola on käyttövalmista 30 minuuttia sekoittamisen jälkeen ilman mitään saostumia tai sakeutta vedessä. Aivan toista kun synteettisten suolojen kanssa.

Tuote on täysin vapaa ammoniumista, fosfaatista, nitraateista. Suola valmistetaan korkeiden standardien mukaisessa puhtaissa olosuhteissa ja korkealuokkaisella kemialla. Tämä tekee siitä erittäin tehokkaasti veteen liukenevan, joka mahdollistaa tehokkaan sekoittamisen ja kristallin kirkkaan veden parhailla vesiarvoilla. Näin voit tarjota kaikkein luonnonmukaisimman ja viihtyisimmän elinympäristön kaikista herkimmillekin korallaille ja kaloille. Ei sisällä raskasmetalleja toisin kun monet synteettiset suolat, jotka ovat peräisin suolakaivoksista.

Sekoitus ohjeet:

Pakkauksella valmistettavan suolaveden määrä riippuu halutusta suolapitoisuudesta. Ohjeistamme että saavuttaaksesi 1,0264 / 35,5 PPT suolapitoisuuden sekoita 1kg Royal Nature Ion Balanced Pro suolaa 26 litraan RO vettä.

Suolavesi on käyttövalmista kun suola on täysin liuennut ja siihen menee n. 30 minuuttia. Parhaan lopputuloksen saat 24-25 asteen lämpötilassa. Tarkista suolapitoisuus asianmukaisella ja kalibroidulla suolapitoisuusmittarilla ja lisää tarvittaessa joko vettä tai suolaa saadaksesi oikean pitoisuuden.

Suosittelemme mittaamaan vesiarvot saadusta seoksesta ennen altaaseen lisäämistä. Viikottaisella 10-12% vedenvaihdolla käyttäen Royal Nature Ion Balanced Pro suolaa takaat kaikkien makro ja mikroelementtien luonnonmukaisten arvojen mukaisen tasapainon altaassasi


TARSHIM.png
Varoitus:
Mikäli aiot siirtyä synteettisestä suolasta (Tropic Marin, DeJong yms.) luonnonmukaiseen Royal Nature Ion Balanced suolaan varmista että teet sen riittävän varovaisesti. Ensimmäinen vedenvaihto ei saa ylittää 3-4%, toinen 5-6% ja kolmas 8-10%, eikä koskaan yli 25%.

TABLE-ION.png

Related Products